Advies op maat nodig?

B2B Database Marketing

Waar liggen de kansen in uw database en in de markt?

 

 

Database Marketing

 

Onderhoud  Database
Verrijking Database
Analyse Database
Voorspellen van de markt

  

Onderhoud Database

Uw klantdata muteert snel! Dagelijks muteren de gegevens binnen uw klanten en/of relatiedatabase, op jaarbasis zelfs meer dan 30%. Bedrijven verhuizen, fuseren, veranderen van naam, worden uitgeschreven of gaan failliet. Contactpersonen veranderen van functie of baan. Een vervuilde database kost u al snel duizenden euro’s per jaar aan marketingbudget en verspilde tijd en frustratie van uw sales team.

RealTime Lead Group helpt u graag met het actueel houden van uw bedrijfsdata. Dit doen wij met ’s werelds grootste en meest actuele bedrijvendatabase. Met een B2B database van meer dan 150 miljoen bedrijven verdeeld over 200 landen stellen wij u in staat uw datakwaliteit te verbeteren en datamanagement te optimaliseren. Met een schone database werkt u efficiënter en bespaart u gegarandeerd kosten.

meer-informatie

 

 

Verrijking Database

Standaard databases zijn op iedere hoek van de straat verkrijgbaar. Verrijk daarom je doelgroep database met voor jouw relevante informatie. Bijvoorbeeld; aantal werkplekken, oppervlakte van het kantoorgebouw of specifieke automerken.

Dankzij eigen ontwikkelde software is het mogelijk om ongestructureerde data (BIG DATA) aan uw opgeschoonde klanten- of doelgroepbestand te koppelen. Dit betekent simpelweg dat wij de gewenste content van websites halen (web-scarping) en uw bestaande database hiermee verrijken.

meer-informatie

 

Analyse Database

Door je eigen relaties te analyseren krijg je meer en beter inzicht. Door deze kennis is het mogelijk een marktanalyse te maken van je doelgroep. Voor de analyse is het niet relevant of je lokaal, nationaal of internationaal je producten of diensten levert.

Na de opschoning van uw klantendatabase kunnen we u helpen een marktanalyse te maken van uw marktpotentieel. Op deze manier brengen wij u potentiële klanten in kaart en laten wij u kansen zien in uw markten op basis van uw huidige klantenbestand, zowel nationaal als internationaal. Uiteraard leveren wij deze kansen ook aan u uit in de gewenste datastructuur zodat u de database in één keer kunt verwerken in uw eigen CRM systeem.

meer-informatie

 

 

Voorspellen van de markt

Wij laten de mogelijkheden die jouw data biedt zien. Door steeds verder in de data te duiken, worden steeds meer verbanden zichtbaar. Al die verbanden en technologische ontwikkelingen maken het mogelijk om data te gebruiken als voorspeller (predictive modelling).

 

meer-informatie

 

 

Wij maken gebruik van de meest uitgebreide lead generation tool ooit gemaakt.

2.900+

Tevreden klanten

15

Jaar actief

150

Landen

150.000.000

Bedrijven

© Realtime Lead Group